Santander Consumer Bank

I november 2014 förvärvade Banco Santander GE Money Bank AB i Norden, vilket gör dem dubbelt så stora på den nordiska marknaden med över 1,3 miljoner kunder, 1300 anställda och 3800 partners. Santander Consumer Bank har som mål attl växa ännu mer och bli ledande inom fordonsfinansiering, lån och betal- och kreditkort i Norden. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 117 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Santander Consumer Bank
Mitt kort+ från Santander Consumer Bank
Kompletterande reseförsäkring med bl.a. avbeställningsskydd och aktivitetsskydd (ersättning vid outnyttjade aktiviteter).Självriskeliminering för hyrbil upp till 15 000 kr
Res till värmen, renovera eller unna dig någonting extra i vardagen!
Du kan som kortinnehavare kan ta del av erbjudanden, smarta tjänster, försäkringar och rabatter i Min Shop med upp till 60% rabatt.
Med tjänsten Betalo kan du betala dina hushållsräkningar med Mitt kort+.
Det kostar ingenting och du får upp till 60 dagars räntefrihet på det du betalar med kortet.
När du betalar minst 75% av din resa med ditt Mitt kort+ ingår en kompletterande reseförsäkring från Europeiska ERV. Den gäller för familjemedlemmar som är folkbokförda på samma adress (barn under 23 år), oavsett om de reser med dig eller på egen hand.
Reseförsäkringen innehåller avbeställningsskydd/personförsening/bagageförsening utanför hemlandet/kapitalbelopp vid olycksfall/självriskskydd hem- och bilförsäkring samt självriskeliminering hyrbil.
Om resan har minst 2 övernattningar kan du dessutom vid sjukdom få ersättning för outnyttjade aktiviteter som du har betalt i förväg exempelvis liftkort och hyra av golfklubbor. Skyddet gäller även när din utrustning stulits eller försenats och du därför inte kan genomföra din inbokade aktivitet.
 • Upp till 60 dagars räntefrihet
 • Reseförsäkring med aktivitetsskydd
 • 0 % valutapåslag utomlands
 • Ingen årsavgift första året (värde 195 kr)
  Mitt kort+ från Santander Consumer Bank
  Årsavgift 0 kr 195 kr
  Maxkredit 100 000kr
  Upp till60 dagar räntefritt
  Därefter ränta 14.95 %
  Välj detta kort
  Santander Lån
  • Ny kund-garanti
  • Individuell ränta just nu 3,95−12,95 %
  • Ansök nu och få svar direkt!
   Santander Lån
   Uppläggningsavgift 495kr
   Belopp 20 000 - 350 000kr
   Ränta mellan 3.95% - 12.95%
   Välj detta lån