Om Kortio

Vilka är vi?

Kortio bildades 2013 med målet att hjälpa konsumenterna hitta rätt i den allt växande kreditmarknaden. Vi är oberoende kreditförmedlare som är fristående från kort-och låneinstitut. Vi står under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva kort- och låneförmedling.

Med lång erfarenhet av att förmedla privatekonomiska tjänster med internet som utgångspunkt förmedlar vi din kortansökan till vald bank eller kreditinstitut. Låt oss först hjälpa dig hitta rätt kort för din ekonomiska situation och livsstil.

Varför kort?

Kreditkort är bra!

Vi på Kortio.se tycker att fler borde förstå fördelarna med att använda kreditkort, och framförallt hitta ett kort som är anpassat för just dig. Vi vet att det är en åsikt som sticker ut lite, därför vill vi presentera några bra argument för vår åsikt,

- Betalar du med kreditkort så kan du få upp till 60 dagars räntefri kredit. En del kort har dessutom ingen årsavgift, så du lånar pengar av banken- gratis!

- Betalar du din resa med kreditkort är du försäkrad med marknadens främsta försäkringar och avbokningsskydd. Slipp köpa en ny försäkring för varje resa du bokar, det ingår i kortet!

- Många kreditkort ger dig återbäring när du betalar med kreditkortet. Du får alltså tillbaka pengar på allt du köper!

Det finns flera fördelar som du kan upptäcka om du börjar jämföra kreditkortens villkor. Det är tyvärr något av en djungel att hitta rätt kort för dig bland Sveriges alla kreditkort. Därför har kortio.se gjort det enklare för dig som kund med vår sammanställning av alla korts villkor på ett och samma ställe. Dessutom kan du ansöka om kortet du väljer direkt på kortio.se!

Finns det inga nackdelar med kort?

Jo, så klart. Varje månad kommer en räkning som du måste betala, den kommer du inte undan. Men om du har valt rätt kort och betalar din räkning i tid så finns det bara fördelar. Om du inte betalar hela din räkning på en gång har du möjlighet att dela upp betalningen, men då får du betala ränta på kvarvarande belopp.

Har du frågor till oss?

Maila oss gärna på kundservice@kortio.se